KONTAKT & TILMELDING

KONTAKT MINDWAY

Mindway - Mindfulness Danmark
Provstegade 11
Tlf. Nr.: [+45] 26433633
E-mail: mindway@live.dk

Tilmeld dig Mindways nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

FIND MINDWAY HER - I RANDERS

Mindway - Mindfulness Danmark, Provstegade 11, 8900 Randers C

Skriv til os for tilmelding til kurser og information

VED TILMELDING

Du tilmelder dig via e-mail eller tlf. med oplysninger om navn, adresse, alder og en kort beskrivelse af formål og baggrund for at tage kurset eller uddannelsen.
Ved optagelse på kursus eller uddannelse modtager du en bekræftigelsesmail og en faktura..

Ved tilmelding kan betaling af kurser og uddannelsesforløb ske via overførsel til Reg nr. 5395 Konto nr. 0000361870 i Arbejdernes Landsbank.
Det anbefales, at indbetale kursus eller uddannelsesgebyr hurtigst muligt efter du har besluttet dig, for at vi kan sikre dig en plads på holdet.
Tilmelding sker efter "først til mølle" princippet.

Tilmelding er bindende, og uddannelsesgebyret skal altid være indbetalt senest 4 uger før uddannelsens/kursets opstart, medmindre andet aftales.

Det er muligt at indgå en betalingsordning. Ved ønske om betaling i rater anføres dette i tilmeldingsmailen eller oplyses telefonisk. 

Der tillægges et håndterings- og administrationsgebyr på 100,- kr. pr. faktura/ rate.

Vi oplyser om, at allerede indbetalte beløb ikke kan refunderes af hensyn til administrative processer og planlægning. I forbindelse med aflysning i tilfælde af sygdom hos underviser/ undervisere tilbydes deltagere altid en erstatningsdag / andet forløb og nye datoer. I sjældne tilfælde kan holdopstart fremskydes til senere dato end den anførte i tilfælde af under 7 deltagere på et hold. Refusion af enkelte undervisningsdage finder ikke sted, da der er tale om vidergivelse/ tilegnelse af et fuldstændigt program. Af hensyn til fordeling af deltagerpladser kan en holdopstart kan i enkelte og ganske særlige tilfælde fremskydes med op til otte uger fra opstartsdatoen.

Ved aflysning af en session (psykologisk rådgivning/terapi): Hvis, du af én eller anden grund har behov for at aflyse en aftale, skal du aflyse tidligst 24 timer forinden. Såfremt, aflysningen finder sted samme dag opkræves sessionens fulde pris.

Mindway-Mindfulness Danmark kan ikke holdes ansvarlig for deltageres personlige processer på kursus og uddannelsesforløb, idet der for den enkelte kan foreligge større personlige problematikker, eller ikke bevidstgjort materiale, der kan kræve supplerende terapeutisk behandling eller medicinsk behandling.