Hvem er vi?

Britt Camille Amodini

"Jeg er primær underviser på Mindway's kurser og uddannelser og arbejder dagligt med psykologisk rådgivning, psykoterapi og undervisning i vores praksis i Randers C.

Jeg er uddannet cand.pæd.pæd.psyk fra Aarhus Universitet og har en to- årig specialist- og efteruddannelse i psykoterapi - (KAT2 og KAT3) Kognitiv Adfærds Terapi for læger og psykologer. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykologi Nævn. Jeg er, på uddannelsen, trænet i behandlingsmetoder og principper fra ACT og CFT Compassions Fokuseret Tilgang samt Terapeutisk Mindfulness.

Jeg er MBKT terapeut og Mindfulness Instruktør med Mindfulness Uddannelse fra OMC - Oxford Universitets Center, hvorigennem jeg bl.a.er certificeret Mindfulness Teacher Trainer. Jeg er trænet både gennem MBSR og primært MBKT forløb. Jeg modtager selv løbende supervision.

Jeg er desuden certificeret stress coach og er daglig psykologisk rådgiver, terapeut og underviser i Mindway-Mindfulness Danmark.

Jeg tilbyder kognitiv terapi, transformativ, dybde-psykologisk terapi for voksne, unge og børn samt parterapi. Jeg arbejder både med psykologiske kliniske problemstillinger og personlig udvikling og igangsættelse af personlige forandringsprocesser.

Herudover, underviser jeg i vores utroligt populære og transformerende Mindfulness Uddannelser, der på én gang både er personlig udvikling og effektiv kompetence optimering og udvikling for deltagerne.
Mit dedikerede mål er at åbne, igangsætte og producere personlig indsigt, erkendelse, nye forholde- og handlemåder og personlig vækst og frisættelse til at udfolde sit potentiale for den enkelte."

Eksterne Undervisere

Eksterne undervisere ved Mindway-Mindfulness Danmarks uddannelser.

Signe M. Hegestand

Psykolog, cand.psyk. fra Århus Universitet og MBSR lærer.

Line Thisted

Yoga lærer og Mindfulness-uddannet i Mindway-Mindfulness Danmark.

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .