SPECIALE: DYBDEPSYKOLOGISK TERAPI - 4 dage

Et speciale i dybdepsykologisk terapi - regressions-terapi.

For dig, der ønsker mere terapeutisk viden og know – how i praksis!

Vi arbejder med interoceptiv stimulation, indre barn-terapi og åndedrætsterapi i en helt praksisnær undervisningsform.

Specialet er for dig, der i forvejen er Mindfulness Mentor og Mentaltræner, Mindfulness Instruktør eller MBKT Terapeut fra Mindway-Mindfulness Danmark.

Vi bygger direkte videre på de kognitive forståelser og tilgange [3. generation/3. bølge] – vi har arbejdet med på Mindfulness Mentor og Mentaltræner Uddannelsen.
Men, arbejder målrettet med i regressionsterapien at genkalde, fremkalde de vanskelige følelser i et struktureret, bearbejdende og forløsende hypno- terapeutisk møde. 

Et praksisorienteret speciale, hvor du lærer at varetage og udføre dybdepsykologisk terapi/regressionsterapi. Vi arbejder i dybden med at finde ind til – og behandle "det vanskelige"/problemområdet - følelsen bag - på det nøjagtige tidspunkt, den er opstået. Det er det, der gør denne terapi-form så særlig virksom.

Specialet er ikke en komplet uddannelse i hypnoterapi, der typisk forløber over otte dage – men, du lærer én af de mest effektive terapiformer indenfor det dybdepsykologiske/ hypnoterapeutiske område – regressionsterapien - i dybden til dine klienter.

Vi arbejder med os selv – og du må være indstillet på at bruge dig selv i processen – da vi laver demo og øver os med hinanden.

Specialet forløber over fire undervisningsdage og kan kun tilkøbes, hvis du er uddannet hos Mindway-Mindfulness Danmark.

Opstart af hold med mødedatoer; d. 20. og d. 21. FEBRUAR og d. 27. og 28. FEBRUAR - 2017.

Max. 8 personer pr. hold.

Pris: 3.900,-